Zglob Plus

  • Za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju
  • Normalno stvaranje vezivnog tkiva

Inovativna formula koja sadrži mangan koji pridonosi normalnom stvaranju vezivnog tkiva i održavanju normalnih kostiju.

1

Glukozamin

Molekula glukozamina je izgrađena od šećera (glukoze) te amina nastalog iz aminokiseline glutamina. Njegova uloga u našem tijelu je zaštita vezivnog tkiva, poticanje proizvodnje hrskavice i povećanje mobilnosti zglobova.

— OPŠIRNIJE
2

MSM (Metilsulfonilmetan)

Važan je za formiranje keratina, kolagena i elastina, koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutarnjim membranama, koži, kosi i noktima. Poznat je kod formiranja kostiju i hrskavice te drugog vezivnog tkiva što spriječava proizvodnju reumatoidnog faktora, ublažuje probleme s hrskavicom, bol u mišićima te probleme sa zglobovima i bursitisom.

— OPŠIRNIJE
3

Ekstrakt korijena vražje kandže

U medicinske se svrhe koristi tuberasti dio korijena, koji raste u zemlju i do metra, gdje se i nalaze djelatne tvari. Aktivne tvari su herpagozid, beta-sitosterol, prokumbid, masne kiseline, triterpeni i flavonoidi. Sve te tvari djeluju u sinergiji. Kod artritisa i reumatizma ne djeluju direktno protiv boli, već protiv upale, a njezino smanjenje rezultira smanjenjem boli.

— OPŠIRNIJE
4

Ekstrakt smole indijskog tamjanovca

Bosvelijske kiseline su najvažniji sastojak tamjanovca. Imaju snažno antiupalno djelovanje i učinkovito ublažavaju bol uzrokovanu artritisom, ali za razliku od konvencionalnih lijekova ne uzrokuju nuspojave.

— OPŠIRNIJE
5

Mangan

Doprinosi očuvanju kostiju i normalnoj gradnji vezivnog tkiva.

Neophodan je za rast i reprodukciju te razvoj kostura. Mangan je pomoćni faktor enzima potrebnih za izgradnju proteoglikana, tvari nužnih za izgradnju hrskavičnog tkiva i kostiju.

— OPŠIRNIJE
6

Selen

Doprinosi  normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Selen je pohranjen u crvenim krvnim stanicama, jetri, slezeni, srcu, noktima, zubnoj caklini, testistima i spermatozoidima. Svoju ulogu u ljudskom organizmu ostvaruje kao dio važnih antioksidativnih enzima štiteći ga od štetnog utjecaja slobodnih radikala, a važan je i za imunološki sustav.

— OPŠIRNIJE
 

 

Uzimati dvije (2) kapsule dnevno po potrebi uz obrok ili čašu vode.