Vita D3 Plus

 
  • Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • Doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • Doprinosi održavanju normalnih kostiju i zubi
  • Doprinosi normalnoj apsorpciji / iskorištenju kalcija i fosfora
  • Doprinosi normalnoj razini kalcija u krvi

Jedna (1) uljna kapsula osigurava 600 I.J. (15 μg) vitamina D3 prirodnog podrijetla (kolekalciferol). Vitamin D3 nalazi se u ekstra djevičanskom maslinovom ulju. Sadrži izbalansiranu koncentraciju vitamina D3 koji pomaže u smanjenju rizika virusnih epidemija te održava imunitet, snagu mišića i gustoću kostiju na prirodnoj razini. Sadrži i vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i čuva proizvod od kvarenja (oksidacije) ulja.

 

Vitamin D u organizmu

Vitamin D nazivamo još i sunčevim vitaminom obzirom da nastaje u koži pod utjecajem izlaganja sunčevom svjetlu. Sintetizira se u koži pomoću endogenog kolesterola  (7-dehidrokolesterola).

— OPŠIRNIJE

 

Vitamin D za rast i razvoj kostiju

Vitamin D igra ključnu ulogu u reguliranju kalcija i održavanje nivoa fosfora u krvi, što su dva faktora za održavanje zdravlja kostiju. Potreban nam je kako bismo apsorbirali kalcij unutar crijeva i spriječili njegovo izlučivanje putem urinarnog sistema odnosno smanjili gubitak kalcija iz tijela.

— OPŠIRNIJE

 

Vitamin E

Vita D3 Plus sadrži i vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i čuva proizvod od kvarenja (oksidacije) ulja.

— OPŠIRNIJE
 

 

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

 

Kupi online Vita D3 Plus