Multi Plus

  • Za energiju i zdrav imunitet
  • Za svakodnevnu nadopunu prehrane vitaminima i mineralima
  • Za očuvanje vitalnosti

Snažni multivitaminsko-mineralni kompleks s dodatkom ekstrakta ginsenga i koenzima Q10 za optimalno očuvanje organizma.

1

Vitamini i minerali

Vitamini i minerali životno su nezamjenjivi nutrijenti te su sastavni dio našeg tijela. Neophodni su za izgradnju i održavanje svih stanica, za obranu organizma od infekcija i bolesti, zaštitu živčanog, krvožilnog, reproduktivnog sustava…

Naše tijelo nema sposobnost sintetizirati većinu vitalno važnih vitamina i minerala već ih moramo unijeti kroz prehranu ili dodacima (suplementima) prehrani. Apsorpcija vitamina i minerala često je međusobno povezana, pa se najbolji učinci postižu njihovom zajedničkom konzumacijom u vitaminsko-mineralnom kompleksu.

— OPŠIRNIJE
2

Ginseng

Ginseng je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih biljaka tradicionalne medicine, podrijetlom je iz Istočne Azije, Sibira i Sjeverne Amerike. U prehrani i liječenju koristi se nekoliko tisuća godina, posebice u staroj kineskoj medicini, koja ga je temeljito proučila, o čemu postoje zapisi stari više od 5000 godina.

— OPŠIRNIJE
3

Koenzim Q10 ili ubikinon

Koenzim Q10 ili ubikinon je  tvar slična vitaminima i jedna od najmoćnijih tvari u ljudskom tijelu - neophodan je za održavanje svih bioloških procesa u organizmu. Naziv ubikinon izveden je iz latinske riječi “ubiquitus”, što znači svugdje prisutan, jer je koenzim Q10 (ubikinon) prirodni sastojak hrane, prisutan u svim stanicama našega tijela.

— OPŠIRNIJE
 

 

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno po potrebi uz obrok ili čašu vode.