Magnezij Plus

  • Smanjenje umora i iscrpljenosti
  • Normalna funkcija mišića
  • Normalno funkcioniranje živčanog sustava
  • Normalan metabolizam stvaranja energije
  • Normalna psihološka funkcija

 

Posebno dizajnirani pripravak koji sadrži idealnu kombinaciju keliranog magnezija u obliku bisglicinata i oksida s dodatkom vitamina B6 za poboljšani ulazak magnezija u stanice.

 

Magnezij za oporavak mišića nakon napora

Fizički aktivne osobe gube magnezij puno brže nego osobe koje žive sjedilačkim načinom života. Najbrži gubitak magnezija doživljavaju upravo sportaši u sportovima izdržljivosti – trkači, biciklisti i triatlonci.

— OPŠIRNIJE
 

Magnezij i migrena

Jedna studija, koja je provodila utjecaj magnezija na migrenu, objedinila je 5 kliničkih istraživanja koji su se odnosili na ispitanike u razdoblju od 18 do 65 godina. Rezultati su pokazali značajnu redukciju migrenalnih bolova kod ispitanika kojima je davan magnezij, u odnosu na ispitanike koji su uzimali placebo. Štoviše, u čak 43% slučajeva magnezij je reducirao broj dana s prisutnim bolovima..

— OPŠIRNIJE
 

Magnezij

Magnezij se može smatrati esencijalnim mineralom ljudskog tijela s obzirom da u organizmu pokreće više od 300 različitih, životno važnih funkcija.

Biološke funkcije magnezija su raznolike te između ostalog uključuju sintezu nukleinskih kiselina, sudjeluje u gotovo svim reakcijama vezanim za ATP - osnovna jedinica "goriva" u ljudskom organizmu. 

— OPŠIRNIJE
 

Oblici magnezija i bioraspoloživost

Kronični manjak magnezija u tijelu manifestira se kroz različite poteškoće, uključujući umor, napetost i grčenje u mišićima, kardiovaskularne poteškoće, migrenalne glavobolje, osteoporozu, astmu, itd. Tada je potrebno posegnuti za suplementima magnezija, naravno onim kvalitetnijim.

— OPŠIRNIJE
1

Magnezijev bisglicinat

Kelirani organski oblik magnezijev bisglicinat osigurava maksimalnu apsorpciju i bioraspoloživost jer ima najveću topljivost u odnosu na manje topljive anorganske oblike magnezija. Ovo je najbolji oblik magnezija za postizanje mentalne opuštenosti i relaksacije te uspješnog smanjenja kronične boli i mišićne napetosti.

2

Magnezijev oksid

Prirodni magnezij iz čiste morske vode s visokim udjelom elementarnog magnezija.

 

3

Vitamin B6

Pomaže ulasku magnezija u stanice te pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

 

 

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno po potrebi uz obrok ili čašu vode.

 

Kupi online Magnezij Plus

 

Zdravi kutak