Laksfor Mg

  • Kod neredovite probave
  • Izostanka spontanog pražnjenja crijeva
  • Tvrde, male i suhe stolice uz otežano pražnjenje crijeva 
  • Osjećaja nepotpunog pražnjenja 

Prirodna i učinkovita pomoć na bazi sinergijskog djelovanja odabranih ljekovitih biljaka i magnezija koji potiče lakšu probavu i brže pražnjenje crijeva. Stimulirajući, prirodni laksativ čije se djelovanje temelji na antrakinonskim glikozidima dobivenim iz krkavine koji stimuliraju mišiće debelog crijeva i tako potiču pražnjenje crijeva te komorača i magnezija koji djeluje protiv grčeva i potiču izlučivanje viška tekućine.

 

Opstipacija

Jedan od najčešćih problema s kojim se susrećemo svakodnevno je zatvor ili opstipacija. Pacijenti često krivo definiraju zatvor i prerano posegnu za lijekovima kako bi što brže eliminirali svoj problem.

— OPŠIRNIJE
1

Magnezij

Poznata je važnost magnezija za pravilan mišićni rad, a otuda slijedi i izravna povezanost magnezija s probavom, jer za probavni sustav možemo reći da je zapravo dugačak mišić.

— OPŠIRNIJE
2

Krkavina

Pozitivno utječe na zdravlje probavnog sustava jer sadrže antrakinonske glikozide koji se ne apsorbiraju u gornjem dijelu probavnog sustava, već se djelovanjem bakterija u debelom crijevu pretvaraju u aktivne metabolite - antrakinone.

— OPŠIRNIJE

4

Komorač

Koristi se za blage probavne tegobe poput želučanih i crijevnih tegoba uz osjećaj nadutosti i plinova u crijevima.

Sjeme komorača sadrži eterično ulje, flavonoide i sterole, koji ublažavaju grčeve i sprječavaju upale, aktivni spoj anetol regulira peristaltiku crijeva.

— OPŠIRNIJE
 

Uzimati jednu do dvije (1-2) kapsule dnevno, navečer prije spavanja.

Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu.

 

 

Kupi online Laksfor Mg

Zdravi kutak