Imuno MF®

 
 
 
  • Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • Doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

Sadrži vitamine A, C i E, minerale cink, selen, mangan i bakar, koenzim Q10, ekstrakte sjemenki i pokožice grožđa, ekstrakt lista masline i ekstrakt ploda nara te liofilizirani gel lista barbadenške aloje. Klinički ispitani sastojci koji pomažu organizmu da se bori i obrani. Zahvaljujući aktivnim komponentama iz prirode, hrani stanice imuno sustava kako bi bile u najboljem stanju i spremne za borbu. Siguran je za svakodnevnu upotrebu, tijekom čitave godine.

 

Imunološki sustav

Imunološki sustav predstavlja obrambeni mehanizam našeg organizma koji ima ulogu zaštiti organizam od različitih stranih tijela kao što su virusi, bakterije, gljivice, paraziti i svi ostali mikroorganizmi koji predstavljaju prijetnju po naše zdravlje.

— OPŠIRNIJE
1

Mediteranski faktor MF®

Imuno MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

— OPŠIRNIJE
2

Koenzim Q10

Koenzim Q10 ili ubikinon je  tvar slična vitaminima i jedna od najmoćnijih tvari u ljudskom tijelu - neophodan je za održavanje svih bioloških procesa u organizmu. Naziv ubikinon izveden je iz latinske riječi “ubiquitus” što znači svugdje prisutan, jer je koenzim Q10 (ubikinon) prirodni sastojak hrane, prisutan u svim stanicama našega tijela.

— OPŠIRNIJE
3

Vitamin C (kalcijev askorbat)

Vitamin C je u obliku kalcijevog askorbata koji blago djeluje na sluznicu želuca te se preporučuje svima koji imaju problema sa želucem. U ovom obliku se sporije eliminira iz organizma te je na taj način veća njegova iskorištenost. 

— OPŠIRNIJE
4

Vitamin A

Vitamin A čine različiti oblici jednog kemijskog spoja pod nazivom retoična kiselina, a glavno skladište vitamina A u organizmu je jetra. U njoj je pohranjeno 90 % svih rezervi vitamina A.

— OPŠIRNIJE
5

Vitamin E

Vitamin E obuhvaća osam, po kemijskom sastavu, vrlo sličnih supstanci koje pokazuju i sličnu kemijsku aktivnost, a nazivamo ih još i tokoferoli. Najveću biološku aktivnost pokazuje alfa-tokoferol koji je ujedno i najzastupljeniji te se smatra sinonimom za E vitamin.

— OPŠIRNIJE
6

Cink

Jedna od najpoznatijih uloga cinka svakako je doprinos normalnoj funkciji imunološkog sustava. Cink utječe na stvaranje i aktivaciju T-limfocita, bijelih krvnih stanica važnih u borbi protiv infekcija, pa se nedovoljan unos cinka negativno odražava na broj i funkciju T –stanica, a samim time i na imunitet.

— OPŠIRNIJE
7

Selen

Selen je element u tragovima ili mikromineral jer nam je potreban u manjim količinama. Međutim, izuzetno je važan mineral koji je potreban za djelovanje brojnih selen ovisnih enzima (selenoproteina). Naime, funkcija se selena u našem organizmu manifestira upravo kroz selenoproteine, koji imaju brojne funkcije u organizmu, poglavito antioksidativne i protuupalne.

— OPŠIRNIJE
8

Mangan

Možemo ga pronaći u bubrezima, gušterači, jetri i kostima. Bez obzira na to što ga u tijelu pronalazimo u malim količinama, on je važan za pravilno funkcioniranje organizma. Ima moćna antioksidacijska svojstva i može smanjiti razinu slobodnih radikala..

— OPŠIRNIJE
9

Bakar

Bakar je jedan od elemenata bez kojih nije moguće stvaranje hemoglobina jer je potreban za ugradnju hemoglobina u crvene krvne stanice. Ovaj mineral je i sastavni dio proteina i enzima, a sudjeluje u mnogim procesima u organizmu uključujući formiranje vezivnog tkiva i funkcioniranje središnjeg živčanog sustava.

— OPŠIRNIJE
 

Liofilizirani gel lista barbadenške aloje

Pozitivni učinak gela barbadenške aloje je prilično dobro istražen te se od davnina koristi u medicinske svrhe zbog toga što je bogat esencijalnim aminokiselinama i masnim kiselinama, enzimima, sterolima i drugim nutrijentima koji djeluje i analgetski i protuupalno.

Jedna (1) kapsula Imuno MF® sadrži 50 mg liofiliziranog gela barbadenške aloje što odgovara 10 g svježeg gela iz lista barbadenške aloje. 

— OPŠIRNIJE
 

 

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

 

 

Kupi online Imuno MF