Herbamir MF ®

 
 
  • Normalna psihološka funkcija
  • Smanjenje umora i iscrpljenosti
  • Normalno funkcioniranje živčanog sustava
  • Normalni metabolizam stvaranja energije

 

 

Prirodni dodatak prehrani, čije se djelovanje temelji na sinergiji biljne mješavine, vitamina B skupine, magnezija, te kolina i inozitola. Oni doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, kao i normalnom energijskom metabolizmu te vještoj borbi protiv dnevne razine stresa.

 

Stres

U tijelu se odvija niz reakcija koje pripremaju organizam na suočavanje s opasnosti uslijed stresnih situacija. Zato se može tvrditi da je stres esencijalan za preživljavanje.

— OPŠIRNIJE

 

Anksioznost

Anksioznost (tjeskoba) je neugodna emocija straha i strepnje. Utječe na osjećaje i misaona stanja, kao što su strah, zatvaranje u sebe, kad ste 'na rubu', 'zatočeni', kad osjećate paniku ili napetost i zabrinutost.

— OPŠIRNIJE

 

1

Pasiflora

Pasiflora je našla primjenu u najčešćim boljkama modernog užurbanog života: nervoza, nemir, nesanica, ali i težim poremećajima kao što su anksioznost i ovisnosti svih vrsta (uključujući i ovisnosti o lijekovima koji djeluju na živčani sustav, cigaretama te nekim vrstama lakših droga).

— OPŠIRNIJE
2

Kamilica

Njena protuupalna, antibakterijska, sedativna i antialergijska svojstva pokazuju djelotvornost u liječenju groznice, mučnine, astme, kolika, kožnih bolesti i upala, želučanih bolesti i prehlada.

— OPŠIRNIJE
3

Magnezij

Magnezij se može smatrati esencijalnim mineralom ljudskog tijela, s obzirom da sudjeuje kao kofaktor enzimima u više od 300 biokemijskih reakcija, potrebnih za održavanje homeostaze u organizmu.

— OPŠIRNIJE
4

Vitamini B skupine

Ukoliko primjetite probleme sa zdravljem, koji se očituju učestalim glavoboljama, zaboravljivošću, razdražljivošću, umorom, bolovima u mišićima, problemima s kožom ili pak probavnim tegobama, vjerojatno patite od nedostatka vitamina B skupine.

— OPŠIRNIJE
5

Kolin i inozitol

Kolin i inozitol dio su vitamina B skupine, koji sudjeluju u formiranju staničnih membrana i imaju ključnu ulogu kod aktivnosti neurotransmitera. Opuštaju živčanu napetost, pozitivno djeluju kod potištenosti i tjeskobe, a najvažniji zadatak im je poticanje stvaranja živčanog prijenosnika acetilkolina.

6

Mediteranski faktor MF®

Herbamir MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

— OPŠIRNIJE
 

 

Uzimati 1-2 kapsule dnevno, po potrebi uz obrok.

 

 

Kupi online Herbamir MF

 

Zdravi kutak