Detoks MF®

 • Smanjuje nadutost
 • Stimulira jetru 
 • Potiče eliminaciju toksina putem crijeva, bubrega i kože
 • Pospješuje cirkulaciju krvi
 • Opskrbljuje tijelo zdravim nutritivnim tvarima

Sadrži ekstrakt lista artičoke koji na prirodan način pomaže u čišćenju organizma od nakupljenih toksina, pojačava zaštitnu moć jetre te regulira metabolizam šećera i masnoća. Detoksifikacija se temelji na odmaranju, čišćenju i njezi tijela iznutra prema van.

 

Nadutost

Nadutost je neugodna pojava popraćena grčevima i osjećajem težine koja nastaje kao posljedica povećane količine plinova u probavnom sustavu. Preporuka je da se u sprječavanju i ublažavanju problema nadutosti konzumiraju namirnice poput integralnih žitarica, riže, voća i povrća jer sadrže značajne udjele prehrambenih vlakana i vode te navedene namirnice konzumirajte dok se ne postigne regulirana stolica na dulji rok.

— OPŠIRNIJE
 

Čišćenje organizma od toksina

Naše je tijelo genijalno zamišljen i organiziran stroj. Ubrzani tempo života, prisutnost toksina oko nas koje možemo pronaći u hrani i zraku utječe na opće stanje našeg organizma. Sam boravak u zatvorenim prostorijama dovode do stvaranja velike količina toksina u tijelu. Često se dogodi da toksini ne napuste tijelo već da se gomilaju u njemu. Činjenica je kako bi povremeno trebali očistiti naš organizam od toksina.

— OPŠIRNIJE
1

Ekstrakt lista artičoke

Ekstrakt lista artičoke sadrži cinarin koji pospješuje rad žuči i jetre, regulira masnoće i kolesterol u krvi te se preporučuje kod stanja loše probave.

— OPŠIRNIJE
2

Liofilizirani gel lista barbadenške aloje

Pozitivni učinak gela barbadenške aloje je prilično dobro istražen te se od davnina koristi u medicinske svrhe zbog toga što je bogat esencijalnim aminokiselinama i masnim kiselinama, enzimima, sterolima i drugim nutrijentima koji djeluje i anelgetski i protuupalno.

— OPŠIRNIJE

 

3

Bromelain i papain

Probavni enzimi bromelain iz ananasa i papain iz papaje u organizmu sudjeluju u razgradnji bjelančevina i sprječavaju apsorpciju masnoća unesenih hranom.

— OPŠIRNIJE

 
4

Mediteranski faktor MF®

Detoks MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana. Mediteranski faktor čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam.

— OPŠIRNIJE

 

 

Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, po potrebi uz obrok.

 
Kupi online Detoks MF

Pitanja i odgovori

  Dapače, budući da se radi o čišćenju organizma od toksina preporučuje se i osobama s dijabetesom.

  Nisu zabilježene nikakve nuspojave prilikom uzimanja kapsula.

  Nemaju ograničenja za upotrebu, 1 kapsula dnevno po potrebi iza obroka.

  Budući da se radi o biljnom dodatku prehrani nema nikakvih posljedica koje utječu na visoki krvni tlak.

  Toksin može biti nešto što ne samo da nema hranjivu vrijednost ili neku drugu korist našem tijelu, već uzrokuje štetu ili troši dragocjenu energiju i resurse tijela. Postoje dvije različite vrste toksina koje utječu na tijelo: 1. Egzogeni Toksini Egzogeni toksini su kemikalije koje su napravljene izvan vašeg tijela i koje mogu naškoditi stanicama, ako se progutaju, udahnu ili apsorbiraju u krvotok kroz neki drugi kanal. Iako je nerealno živjeti i raditi u okruženju koje je puno egzogenih toksina, ipak možete smanjiti svoju izloženost najčešćim egzogenim toksinima: rekreacijske droge, lijek koji dolazi s upozorenjem da njegova upotreba može dovesti do oštećenja jetre, većina proizvoda za osobnu njegu, posebno kozmetika koja se primjenjuje oko usta, a koja se lako proguta. 2. Endogeni Toksini Endogeni toksini su toksini koji su proizvedeni unutar vašeg tijela. Neki od tih toksina su otpadni proizvodi iz normalnih metaboličkih aktivnosti – ugljični dioksid, urea, i mliječne kiseline. Ukoliko vaše zdravlje nije ozbiljno ugroženo, vaše tijelo bez problema i rutinski čisti ove toksine. Neki od najvećih neprijatelja vašem tijelu su loša prehrambena navika i emocionalni stres, koji mogu dovesti do naglog povećanja nivoa endogenih toksina.

Zdravi kutak